Gratis ebook ‘Beweegbingo voor beelddenkers’.

Oefen het automatiseren! En ontvang elke maand de nieuwsbrief met informatie en tips over beelddenken.

Download de Beweegbingo

Masterclass en webinars

Ik geef regelmatig een Masterclass, gratis webinar en binnenkort organiseer ik ook een ZOOM-meeting. Zo kun je mij leren kennen en ik kan mijn kennis delen met ouders, leerkrachten en andere professionals, zodat wij sámen veel beelddenkers kunnen helpen.

In mijn praktijk werk ik met mijn eigen methode ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’.

Daarnaast heb ik voor professionals, die 1-op-1 met leerlingen werken, een online training om alles te leren over het begeleiden van beelddenkers in je (eigen) praktijk.

Hieronder zie je een korte samenvatting van de webinars en/of Masterclasses.

Klik op de link voor meer informatie en/of aanmelden. Staat er nog geen link, dan volgt er binnenkort meer informatie. Houdt de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om niets te missen (en ontvang ook de Beweegbingo voor beelddenkers).


Ga snel naar


Masterclass, gratis webinar of ZOOM-meeting?

Wat is het verschil tussen een Masterclass waarvoor je een klein bedrag betaald en een gratis webinar of ZOOM-meeting?

In een gratis webinar neem ik je in ongeveer een uur mee in de wereld van beelddenkers. Je video en geluid staan uit. Ik stel me kort voor, dan vertel ik a.d.h.v. een PowerPoint presentatie meer over het onderwerp van de webinar en ik vertel je ook meer over mijn trainingen die ik aanbied. Met een gratis webinar leer je mij kennen, ik geef je waardevolle informatie en ik zal je een aanbod doen.

In een ZOOM-meeting van ongeveer een uur vertel ik over de 3 speerpunten van beelddenken én krijg je een inkijkje in mijn online programma. We zijn met maximaal 20 deelnemers en je camera en microfoon staan aan, zodat we in gesprek kunnen. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Bij een Masterclass betaal je een klein bedrag en neem ik je tussen de 2 en 3 uur mee in de wereld van beelddenkers. We zijn met een groepje van maximaal 20 deelnemers. Ik stel me kort voor en dan gaan we aan de slag. Naast dat je waardevolle informatie krijgt, die je direct kunt toepassen in je praktijk, gaan we ook aan de slag door te doen en door met elkaar in gesprek te gaan. Je bent dus in beeld en neemt actief deel aan de Masterclass. Bij een Masterclass leer je veel meer dan bij een gratis webinar of ZOOM-meeting.Masterclass ‘Waarom jij écht meer zou moeten weten over beelddenken!’

Geef beelddenkers meer zelfvertrouwen door ze te leren hoe zij het beste kunnen leren!

Begeleid jij kinderen 1-op-1 in je praktijk of school? En merk je…

  • dat ze moeite hebben met het automatiseren van de sommen en tafel?
  • of lukt het lezen maar niet?
  • dat spelling maar niet lukt, ondanks het vele oefenen met de spellingregels?
  • of is deze leerling of heel dromerig of juist heel bewegelijk?
  • dat je leerling weinig zelfvertrouwen heeft of zelfs faalangstig is?

En weet je nog weinig tot niets over beelddenken? Dan raad ik je aan om deze Masterclass te volgen, want misschien is deze leerling wel een beelddenker!

We gaan 2 uur lang intensief aan de slag. Het is niet alleen maar luisteren en informatie tot je nemen. We gaan ook in gesprek met elkaar, soms in kleinere groepjes. Bij de masterclass is plek voor maximaal 20 deelnemers.

Jij kunt de volgende dag direct aan de slag met het onderzoeken of je leerling een beelddenker is, je kunt spelling gaan aanbieden aan deze kinderen én je krijgt heel veel tips over o.a. bewegend leren.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor professionals die 1-op-1 leerlingen begeleiden
Kosten €4,95
Waar online via ZOOM

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de MasterclassGratis webinars voor professionals

Webinar ‘Hoe help ik mijn leerling beter te concentreren?’

Je hoort van ouders dat hun kind niet goed kan concentreren, je leerling is erg afgeleid tijdens het werken bij jou en beweegt ook veel. Dit zijn kenmerken van beelddenkers, maar ook al weet je (nog) niet of je leerling een beelddenker is of niet, met dit webinar krijg je inzicht waarom het concentreren niet lukt en krijg je tips voor jezelf in je praktijk en tips die je aan ouders kunt meegeven.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor professionals die 1-op-1 leerlingen begeleiden
Kosten gratis
Waar online via ZOOM

Aanmelden voor de gratis webinar voor professionals

Webinar ‘Is mijn leerling een beelddenker?’

Welke kenmerken kun jij als professional zien bij een beelddenker? Na deze webinar weet jij of je leerling hoogstwaarschijnlijk een beelddenker is of niet. Op deze manier leer je direct heel veel over beelddenken.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor professionals die 1-op-1 leerlingen begeleiden
Kosten gratis
Waar online via ZOOM

Aanmelden voor de gratis webinar voor professionals

ZOOM-meeting ‘De 3 speerpunten van beelddenken’

In een ZOOM-meeting vertel ik je kort wat beelddenken is en vertel ik je de 3 speerpunten van beelddenken. Je krijgt een inkijkje in mijn online trainers programma. We zijn met maximaal 20 deelnemers en je camera en microfoon staan aan, zodat we in gesprek kunnen. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor professionals die 1-op-1 leerlingen begeleiden
Kosten gratis
Waar online via ZOOM

Meer informatie volgtGratis webinars voor ouders

Webinar ‘Is mijn kind een beelddenker?’

Heb jij een kind op de basisschool die moeite heeft met leren, maar denk je dat er meer inzit? Erg wiebelig is en moeite heeft om zich te concentreren. Misschien is je kind wel een beelddenker.

In deze webinar nemen we samen de plaatjestest door en zo weet jij na het webinar of je kind hoogstwaarschijnlijk een beelddenker is of niet. Op deze manier leer je direct heel veel over beelddenken.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor ouders met kinderen op de basisschool
Kosten gratis
Waar online via ZOOM

Aanmelden voor de gratis webinar voor ouders

Webinar ‘Help, mijn kind kan niet concentreren!’

Ik hoor het heel vaak van ouders (en leerkrachten); kinderen die zich niet kunnen concentreren, die erg afgeleid zijn en veel bewegen. Kenmerken van beelddenkers, maar ook al weet je (nog) niet of je kind een beelddenker is of niet, met dit webinar krijg je inzicht waarom het concentreren niet lukt en krijg je tips.

Wanneer zie agenda
Voor wie? Voor ouders met kinderen op de basisschool
Kosten gratis
Waar online via ZOOM

Aanmelden voor de gratis webinar voor ouders


Wanneer je je aanmeldt voor een webinar, krijg je van mij een link van ZOOM. Als je op de computer kijkt, kun je de aanwijzingen van de link volgen en direct het webinar volgen. Op je telefoon moet je even de app downloaden, maar je hoeft je niet in te schrijven verder voor het programma.

P.s. Komt de tijd niet helemaal goed uit van een webinar, schrijf je dan toch in. Je ontvangt van mij een opname van de webinar na afloop. Maar leuker is natuurlijk wel om er live bij te zijn, zo kun je gelijk je vragen stellen.
LET OP: van de masterclass ontvang je geen opname!