Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Gratis webinars voor ouders

Het kan fijn zijn om een webinar te volgen. Om meer te leren over een onderwerp, zoals beelddenken en executieve functies, maar zeker ook om iemand te leren kennen. In dit geval mij, Marije Turel en over mijn werkwijze.

En als je dan iets hebt gevonden waar je meer over wilt weten, dan wil je liever niet een paar weken wachten tot het webinar plaatsvindt. Daarom kun je nu, na inschrijving, direct een opname van het webinar terugkijken. Wanneer je dan nog vragen hebt, kun je deze direct stellen in het contactformulier onder de opname. Je vindt er ook linkjes naar sites waar ik in het webinar naar verwijs. Je kunt dus direct aan de slag.

In mijn praktijk werk ik met mijn eigen methode ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ & ‘Je brein als computer’


Webinar ‘Is mijn kind een beelddenker?’

Heb jij een kind op de basisschool dat moeite heeft met leren, maar denk je dat er meer inzit? Is je kind erg wiebelig en heeft hij/zij moeite om zich te concentreren? Misschien is je kind wel een beelddenker.

In dit webinar nemen we samen de plaatjestest door en zo weet jij na het webinar of je kind hoogstwaarschijnlijk een beelddenker is of niet. Op deze manier leer je direct heel veel over beelddenken.

Meld je aan en bekijk direct een opname van het webinar ‘Is mijn kind een beelddenker?’


Webinar ‘Help, mijn kind kan zich niet concentreren!’

Ik hoor het heel vaak van ouders (en leerkrachten); kinderen die zich niet kunnen concentreren, die erg afgeleid zijn en veel bewegen. Kenmerken van beelddenkers, maar ook al weet je (nog) niet of je kind een beelddenker is of niet, met dit webinar krijg je inzicht waarom het concentreren niet lukt en krijg je tips.

Meld je aan en bekijk direct een opname van het webinar  ‘Help, mijn kind kan zich niet concentreren!’