Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Gratis webinar Bewegend leren

Beweeg jij tijdens je lessen met je leerling(en)?

Kinderen kunnen niet de hele dag stilzitten en alleen maar tijdens het buitenspelen in de pauze of gym bewegen. Door te lang stil te zitten, kunnen kinderen minder goed concentreren. En als ze niet goed kunnen concentreren zal dit niet ten goede komen in hun leerprestaties.

En je kunt zo makkelijk het leren combineren met bewegen! Vaak kun je door bewegend leren sneller het doel van de les bereiken, want leerlingen zullen actiever zijn en door te ‘doen’ zullen ze het beter onthouden.

Bewegend leren is erg belangrijk voor leerlingen en vooral voor beelddenkers. De 3 redenen waarom bewegend leren gunstig is voor leerlingen vertel ik je in het webinar. En uiteraard geef ik je lesideeën om het bewegend leren te kunnen toepassen in je lessen.

Ik zie je al denken…”Hoe ga ik dit doen? Dan moet ik van alles maken, uitprinten, uitknippen… dat kost weer heel veel tijd.” Maar dat hoeft het niet altijd te zijn. Een aantal lesideeën kun je direct de volgende dag toepassen.

Ik zal je helpen met bewegend leren, want het is helemaal niet zo moeilijk als je maar weet hoe.

Op dinsdag 30 januari om 20.00u en vrijdag 2 februari 10.30u zal ik een webinar geven. Deze webinars zullen hetzelfde zijn, dus je kunt kiezen welke dag het beste uitkomt.

Ik schrijf me in voor het gratis webinar op vrijdag 30 januari of vrijdag 2 februari

Wat leer ik je in het webinar?

  • Waarom is bewegen goed tijdens de les
  • Wat is bewegend leren
  • Welke bewegingen en lesactiviteit kun je inzetten als 5-minuten-energizer
  • Hoe kun je je les uit het lesboek makkelijk ombuigen tot bewegend leren

Schrijf je hier in voor het gratis webinar Kom in beweging met je leerling(en)

Voor wie is dit webinar?

  • Professionals die leerlingen 1-op-1 begeleiden
  • Voor leerkrachten van de basisschool
  • Docenten van de middelbare school

Ja, ik wil het gratis webinar volgen