Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de Beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Training Werkgeheugen

Het werkgeheugen is een soort kladblok van je hersenen. Het is de verbinding tussen de nieuwe informatie die je op dat moment krijgt (bijv een som) en de opgeslagen informatie (zoals de tafels). Het werkgeheugen gaat met die informatie aan het werk. Helaas verdwijnt de informatie op je kladblok ook weer snel. Je kunt dit wel verbeteren door strategieën aan te leren en je executieve functies te verbeteren.

Een zwak werkgeheugen heeft consequenties voor je resultaten. Wanneer je je werkgeheugen overbelast blijven de leerresultaten achter. En dat is zonde en niet nodig. Belangrijk dus om te weten hoe je het kan signaleren en wat je er aan kan doen.


Wat anderen van deze workshop vinden:

Leuke interactieve workshop met veel praktische tips en handvatten die direct toepasbaar zijn in de begeleiding met kinderen.
ZZP-er Dembaya

De training was duidelijk en bevatte veel informatie. De echte spelletjes en activiteiten waren leuk en leerzaam door het zelf te ervaren van de benoemde vaardigheden.
Paula v.d. Kooij

Leuke training. Afwisselend met het ook zelf ervaren en doen. Praktisch waar je meteen mee aan de slag kan. Kortom zeker een aanrader.
Madelon

Opzet training

  • Theorie en signaleren
  • Executieve functie en praktisch aan de slag met spellen
  • Leerstrategieën en praktisch oefenen
Datum Deze training is altijd mogelijk in overleg (bij minimaal 5 personen)
Voor individuele inschrijving,  houd de agenda in de gaten.
Doel je leert een zwak werkgeheugen te signaleren en hoe je dit kunt verbeteren d.m.v. de executieve functies te verbeteren en leerstrategieën aan te leren.
Doelgroep Leerkrachten, ib-ers, coaches
Duur 1 dagdeel van 3 uur
Locatie Cothen of op locatie
Kosten €96,- (individueel)
Neem contact op voor de kosten op locatie

Neem contact op bij vragen of om je aan te melden