Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de Beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Scholen en andere professionals

Naast de trainingen voor kinderen en ouders biedt Tureluurs Educatie ook workshops, trainingen en lezingen voor leerkrachten en andere professionals (ib-ers, rt-ers, logopedisten en coaches met een eigen praktijk).
Ik denk ook mee met het invullen van thema-avonden als de school eens wat anders wil tijdens de informatieavond of MR ouderavond.

Lees meer over lezingen


ONLINE trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

Wil jij alles weten over Beelddenken? Hoe jij je leerling nog beter kan begeleiden? Maar heb je geen tijd om een hele dag een cursus ergens ver weg te gaan volgen? Dan heb ik de oplossing!

Lees meer

4 introductie-lessen van de ONLINE training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

Twijfel je nog of de online training iets is voor jou? Of wil je eerst eens kijken wat het inhoud en of het voldoet aan je verwachtingen? Dan kun je nu voor een klein prijsje de introductie-lessen aanvragen. Je zit nergens aan vast.

Lees meer

Challenge week

Geef beelddenkers meer zelfvertrouwen door ze te leren hoe zij het beste kunnen leren! STOP met dat stampen van hetzelfde! Het werkt niet bij beelddenkers! In de Challenge week kom jij te weten waarom en hoe het wel werkt bij beelddenkers.

Lees meer

Webinars

Ik geef regelmatig webinars. Zo kun je mij leren kennen en ik kan mijn kennis delen met ouders, leerkrachten en andere professionals, zodat wij sámen veel beelddenkers kunnen helpen.

Lees meer

Studiedag/training beelddenken

Er zijn kinderen die het echt niet onthouden als ze iets alleen maar horen; dat zijn Beelddenkers. Hoe komt het bij deze kinderen binnen en wat hebben zij nodig? Je hoort en ziet het bij de training Beelddenken.

Lees meer

Individuele training ‘Beelddenkers in de klas’

In deze individuele training krijg jij (evt met een collega) alle aandacht en leer jij over de beelddenkers in je klas. Het zijn er meer dan je denkt!

Lees meer

Training werkgeheugen

Een zwak werkgeheugen heeft consequenties voor je resultaten. Wanneer je je werkgeheugen overbelast blijven de leerresultaten achter. En dat is zonde en niet nodig. Belangrijk dus om te weten hoe je het kan signaleren en wat je er aan kan doen.

Lees meer