Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Scholen en andere professionals

Naast de trainingen voor kinderen en ouders biedt Tureluurs Educatie ook workshops, (gratis) webinars en (online) trainingen voor leerkrachten en andere professionals (ib-ers, rt-ers, logopedisten en coaches met een eigen praktijk).


ONLINE trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

Wil jij alles weten over Beelddenken? Hoe jij je leerling nog beter kan begeleiden? Maar heb je geen tijd om een hele dag een cursus ergens ver weg te gaan volgen? Dan heb ik de oplossing!

Lees meer

Challenge week

Geef beelddenkers meer zelfvertrouwen door ze te leren hoe zij het beste kunnen leren! STOP met dat stampen van hetzelfde! Het werkt niet bij beelddenkers! In de Challenge week kom jij te weten waarom en hoe het wel werkt bij beelddenkers.

Lees meer

4 introductie-lessen van de ONLINE training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

Twijfel je nog of de online training iets is voor jou? Of wil je eerst eens kijken wat het inhoud en of het voldoet aan je verwachtingen? Dan kun je nu voor een klein prijsje de introductie-lessen aanvragen. Je zit nergens aan vast.

Lees meer

Individuele training ‘Beelddenkers in de klas’

In deze individuele training krijg jij (evt met een collega) alle aandacht en leer jij over de beelddenkers in je klas. Het zijn er meer dan je denkt!

Lees meer