Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Heidi moeder van Fem

(Over de Training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ – januari 2024)

Al een aantal jaar merkte we dat het leren niet zo makkelijk ging bij onze dochter. Tegelijkertijd merkte we ook dat ze wel intelligent was maar op de 1 of andere manier liet ze dat op school niet zien. We konden er de vinger niet op leggen. Met name met rekenen hebben we uren gespendeerd om sommen uit te leggen. Maar niets leek het inzicht te geven. Een tijd geleden werden we door iemand op beelddenkers geattendeerd. We zijn ons erin gaan verdiepen en zagen best wel wat overeenkomsten. Uiteindelijk hebben we er begin dit schooljaar voor gekozen om de hulp van Marije in te roepen. Middels online lessen werd de lesstof met onze dochter doorgenomen. En daarna mocht ze thuis gaan oefenen samen met ons. Onze dochter vindt de lessen superleuk en leerzaam. Ze is echt blij dat ze de lessen heeft gevolgd. Je zag haar groeien en de kwartjes zag je vallen.
Rekenen gaat ineens een stuk beter en sneller, klokkijken gaat goed, lezen gaat een stuk beter. Ze is echt gegroeid en ze is er zelf heel blij mee.

We zouden Marije aan iedere ouder en kind willen aanbevelen die beelddenker is. De online lessen zijn heel erg fijn. Vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je inloggen en de lessen volgen. Ook de online leeromgeving en alle tips en huiswerkopdrachten zijn makkelijk te vinden en toe te passen. Wat ook fijn is, is de ouderomgeving waarin je zelf alle lesstof na kunt kijken. Het is goed geregeld!