Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Jij hebt op 4 geklikt

Jij begeleid al beelddenkers!

Echt heel fijn, want samen kunnen we zoveel meer beelddenkers helpen groeien, zowel in hun leerontwikkeling als in hun zelfvertrouwen!

Wil je blijven leren?

Veel beelddenk-trainingen hebben overlap, maar soms is het goed om het weer opnieuw op te pakken, zeker als dat met een andere training is met een andere kijk op veel vakgebieden. Zo kun je nog beter worden in het begeleiden van beelddenkers.

Bij het online trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ zijn er o.a. ook een aantal online werkoverlegmomenten per jaar om te sparren met andere beelddenk-trainers en krijg je toegang tot de training ‘Je brein als computer’, een training om de executieve functies te kunnen trainen met kinderen. Er is een duidelijke verdeling met 2 werkboeken, 1 voor de basis- en 1 voor de bovenbouwlessen. Alle lessen bevatten instructies in video, maar ook op papier en vele extra’s zoals downloads en relevante artikelen. Je hebt bij de EXTRA levenslang toegang* én je hebt een kort lijntje met de enthousiaste ontwikkelaar van deze training! ;-).

Bekijk hier alle info over
het online trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

Twijfel je of deze training je nog iets nieuws kan leren? Maak dan een afspraak voor een ZOOM meeting, dan laat ik je de online omgeving zien en kunnen we overleggen. Denk ik dat deze training je te weinig te bieden heeft, zal ik je dit eerlijk zeggen.

Maak direct een afspraak in de online agenda

N.B. Ik plan niet zo ver vooruit in deze agenda, dus kijk je net voor/tijdens een schoolvakantie, dan zijn er niet zoveel opties. Mail me dan even.

* zolang het programma bestaat, maar minimaal 1 jaar (zie algemene voorwaarden)