Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Kinderen

…. leren op verschillende manieren. Merk je dat je kind niet lekker in z’n vel zit en daardoor zich niet goed kan concentreren of leren niet leuk vindt? Blijven die tafels maar niet hangen of heb je het idee dat er meer inzit dan wat de resultaten laten zien? Heeft je kind dyslexie of is je kind (hoog)begaafd en lukt het leren niet? Tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek komen we erachter hoe problemen zijn ontstaan en welk traject het beste bij je kind past om deze problemen aan te pakken. Tijdens de trainingen wordt met veel praktische oefeningen gewerkt, die thuis en/of op school ingezet kunnen worden.

Wil je eerst meer leren over beelddenken, de executieve functies of over Tureluurs? Dan kun je alvast een gratis webinar volgen.


Tijdelijk alleen zelfstandige trainingen (maart t/m september 2024)

Zelfstandige trainingen

De training ‘Je brein als computer’ en ‘Makkelijker leren met de planagenda’ zijn nu tijdelijk zelfstandig aan te schaffen om als ouders samen met je kind thuis met het online programma te doorlopen.

Lees meer

Voor kinderen van de basisschool (vanaf groep 4)

Training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

‘Dochterlief onthoudt maar niet wat ze ‘s morgens allemaal moet doen voor schooltijd. Mijn zoon kan de keertafels maar niet onthouden.’ Misschien is je kind wel een beelddenker.

Lees meer

Training ‘Je brein als computer’

Kinderen die niet snel kunnen starten met hun taak. Die veel afgeleid worden door alles om hen heen of moeite hebben om naar zichzelf te kijken. Moeite hebben met de tijd, planning of organisatie… Daar, waar jouw kind moeite mee heeft, kun je aan werken.

Lees meer

Voor kinderen van de middelbare school

Training ‘Makkelijker leren met de planagenda’

Met de planagenda leren kinderen eenvoudig plannen. Het helpt kinderen inzicht en structuur te krijgen zodat ze hun huiswerk kunnen overzien, inplannen en leren.

lees meer