Gratis ebook ‘Beweegbingo voor beelddenkers’.

Oefen het automatiseren! En ontvang elke maand de nieuwsbrief met informatie en tips over beelddenken.

Download de Beweegbingo

Kinderen

…. leren op verschillende manieren. Merk je dat je kind niet lekker in z’n vel zit en daardoor zich niet goed kan concentreren of leren niet leuk vindt? Blijven die tafels maar niet hangen of heb je het idee dat er meer inzit dan wat de resultaten laten zien? Heeft je kind dyslexie of is je kind (hoog)begaafd en lukt het leren niet? Tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek komen we erachter hoe problemen zijn ontstaan en welk traject het beste bij je kind past om deze problemen aan te pakken.

De begeleiding kan individueel of in een klein groepje zijn. Er wordt met veel praktische oefeningen gewerkt, die thuis en/of op school ingezet kunnen worden. Omdat samenwerking belangrijk is met ouders/school, zal er regelmatig een verslag toegestuurd worden met de vorderingen en ontwikkelingen van je kind. Mijn advies is om dit verslag ook naar de leerkracht van je kind te sturen.

Naast de begeleiding voor kinderen biedt Tureluurs Educatie ook workshops, trainingen en lezingen voor ouders en scholen.


Training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’

‘Dochterlief onthoudt maar niet wat ze ‘s morgens allemaal moet doen voor schooltijd. Mijn zoon kan de keertafels maar niet onthouden.’ Misschien is je kind wel een beelddenker.

Lees meer

Training ‘Je brein als computer’

Kinderen die niet snel kunnen starten met hun taak. Die veel afgeleid worden door alles om hen heen of moeite hebben om naar zichzelf te kijken. Moeite hebben met de tijd, planning of organisatie… Daar, waar jouw kind moeite mee heeft, kun je aan werken.

Lees meer

Training SLiM naar de Brugklas

Stel je voor dat….jouw kind goed voorbereid naar de middelbare school gaat. Dat hij/zij weet wat er gaat veranderen en zich daardoor zekerder voelt.  Dat jouw kind een planning kan maken en hierdoor een goede start kan maken…

lees meer

Training SLiM leren & plannen

Is je kind (te) lang bezig met huiswerk maken en denk je dat dat effectiever kan? Weet je kind niet hoe hij of zij moet beginnen met het maken van huiswerk? Geen zin en doet je kind niets thuis? Steeds maar weer ruzie over het maken van het huiswerk en de cijfers?

lees meer