Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Kennismakingsgesprek kids-training beelddenken

Ik gun het ieder kind om beter te weten hoe hij of zij het beste kan leren. Iedereen leert anders, iedereen heeft een voorkeur voor een bepaalde manier van leren en ik kan samen met je kind ontdekken wat de beste manier voor hem of haar is.

Wil je eerst kennismaken?

Dat kan ik me voorstellen, ik vind het ook belangrijk dat jij en je kind een goed gevoel hebben bij mij en de begeleiding die ik kan bieden. Deze kennismaking is daarom kosteloos en vrijblijvend. Na deze kennismaking zullen we de mogelijkheden bespreken en kun je besluiten of je wilt doorgaan.

Bekijk de video waarin ik vertel wat je kunt verwachten van het kennismakingsgesprek en van de training.

Wil je je kind goed voorbereiden op de kennismaking?

Lees dan het artikel ‘Een kennismaking is best spannend’. In dat artikel vind je ook een video speciaal voor kinderen, zodat je kind mij alvast kan zien (spreken) en meteen hoort wat we gaan doen tijdens het kennismakingsgesprek.

Hieronder kun je direct de video voor kids bekijken.

Vul hier het formulier in om een kennismakingsafspraak te maken