Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Challenge week – om te beginnen

Wat leuk dat je meedoet met de Challenge week.

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Marije Turel van Tureluurs Educatie. Als beelddenk-expert begeleid ik kinderen, ouders én professionals door ze meer te leren over beelddenken en hoe je als beelddenker beter tot leren komt.

In de video hieronder vertel ik je wat je kunt verwachten van deze week.


Facebookgroep

Meld je aan voor de facebookgroep ‘Challenge week april 2024 – Beelddenken’. Stel je vragen en deel je opdrachten om elkaar te inspireren. Maar ook om echt in actie te komen. Door beelddenkers te gaan ‘zien’ en te begrijpen, zodat ze meer zelfvertrouwen gaan krijgen.

Wil je meedoen met de WINACTIE, houd dan de facebookpagina in de gaten!

Aanmelden voor de facebookgroep


Live meetings via ZOOM

De live meetings worden niet opgenomen, je kunt deze dus niet terugkijken. We bespreken kort de eerste dagen, je krijgt een inkijkje in de online omgeving en je kunt er je vragen stellen. Heel waardevol, omdat de andere deelnemers misschien vragen stellen waar jij nog niet opgekomen bent. Ook zul je waarschijnlijk beter in actie komen wanneer je er live bij bent geweest! Want ik denk dat je (na het zien van de video’s in de challenge) het met mij eens gaat zijn dat beelddenkers nu vaak nog niet gezien worden, laat staat geholpen worden.
Fijn als je je video aanzet, dat praat fijner dan tegen de computer!

Klik hier voor de datums, tijden en de LINK van de live meetings
Ga naar het overzicht van de lessen