Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Challenge Week – LESSEN

Wat leuk dat je meedoet aan de Challenge Week in de eerste week van april of oktober. Jij wilt meer weten over beelddenken! En daar ben ik blij mee.

Hier zie je een overzicht van alle lessen. Elke dag, in de eerste week van april of oktober, komt er rond 7.00 uur een nieuwe les vrij. Je krijgt dan ook een mail, zodat je het niet kunt vergeten. Plan elke dag ongeveer een uurtje in om aan de slag te gaan met de lessen.
De lessen zijn t/m de woensdag in de tweede week van april/oktober terug te kijken, maar als je de lessen tijdens de challenge week bekijkt, kun je direct je vragen stellen in de live meeting of in de facebookgroep.


Ben jij er live bij?

Schrijf ook de live meetings in je agenda!

Klik hier voor de datums en tijden

De live meetings worden niet opgenomen, je kunt deze dus niet terugkijken. We bespreken kort de eerste dagen, je krijgt een inkijkje in de online omgeving en je kunt er je vragen stellen. Heel waardevol, omdat de andere deelnemers misschien vragen stellen waar jij nog niet opgekomen bent. Ook zul je waarschijnlijk beter in actie komen wanneer je er live bij bent geweest! Want ik denk dat je (na het zien van de video’s in de challenge) het met mij eens gaat zijn dat beelddenkers nu vaak nog niet gezien worden, laat staat geholpen worden.
Fijn als je je video aanzet, dat praat fijner dan tegen de computer!

Is het nog niet gelukt om de video-lessen te bekijken, dat geeft niet, kom dan toch (juist!) naar de live meeting.


Om te beginnen

Ga naar deze les

Maandag – dag 1

Ga naar dag 1

Dinsdag – dag 2

Ga naar dag 2

Woensdag – dag 3

Ga naar dag 3

Donderdag – dag 4

Ga naar dag 4

Vrijdag – dag 5

Ga naar dag 5


Wil jij ook beelddenkers begeleiden?

Ben je enthousiast geworden om mij te helpen met beelddenkers? Zie jij nu ook in waarom ik wilde dat je écht meer zou weten over beelddenken? Hoe belangrijk het is om deze leerlingen te helpen, zodat ze enorme sprongen gaan maken in hun leerontwikkeling én meer zelfvertrouwen krijgen!

Laat mij je dan helpen. Je krijgt levenslang toegang tot het programma. In het programma vind je heel veel algemene informatie over beelddenken, instructie lessen met video en tekst van alle vakgebieden, zodat jij beelddenkers kunt gaan begeleiden. Daarnaast kun je altijd je vragen stellen of stel deze tijdens een van de werkoverlegmomenten met de andere trainers.

Lees hier meer over het het trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ en meld je aan. Vrijdag krijg je een kortingscode hiervoor.

Ik wil meer weten over het trainers-programma