Bewegend leren is één van de belangrijkste speerpunten
om beelddenkers beter te laten leren.

 

Download de beweegbingo of maak direct een kennismakingsafspraak

Bedankt voor het downloaden van de Beweegbingo

Je ontvangt binnen een paar minuten een mail met daarin de link naar de Beweegbingo. Heb je niets ontvangen, kijk dan even in je SPAM of laat het me even weten via info@tureluurs-educatie.nl.

Komende maand ontvang je van mij een aantal e-mails, gericht op de doelgroep waarvoor je je hebt ingeschreven. Ik zal mezelf voorstellen en ik zal je o.a. tips geven over artikelen die je misschien interessant vindt, vertellen over mijn eigen (online) training ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ en waar je mij kunt volgen op social media. Dus ik hoop dat je mijn mails blijft volgen, zodat ik je meer kan leren over beelddenken. Uitschrijven kan altijd nog! 😉 Maar wordt je mailbox te vol, dan kun je je onderaan elke mail uitschrijven.

1 gratis download voor jou

Wil je alvast aan de slag en oefenen met bijvoorbeeld klokkijken, het metriekstelsel of de talenten van jouw kind ontdekken? Dan kun je naar de webshop voor verschillende downloads met spellen en werkbladen. Er zijn gratis downloads en downloads waar je een kleine bijdrage van €2,50 voor betaald. Bestel je (minimaal) 2 betaalde downloads dan krijg je er 1 gratis! Vul deze kortingscode in: bedanktbingo

Ga hier naar de webshop

Meer Tureluurs Educatie…

Ik wil je vast wat reacties van ouders laten zien. Om je te laten zien dat als jouw kind of leerling een beelddenker is, hoeveel impact een training van 8 sessies kan hebben.