Gratis ebook ‘Oefenbingo voor beelddenkers’.

Oefen het automatiseren! En ontvang elke maand de nieuwsbrief met informatie en tips over beelddenken.

Download het e-book

Waarom jij écht meer zou moeten weten over beelddenken! – Gratis webinar Challenge

Geef beelddenkers meer zelfvertrouwen door ze te leren hoe zij het beste kunnen leren!

Begeleid jij kinderen 1-op-1 in je praktijk of school? En merk je…

  • dat ze moeite hebben met het automatiseren van de sommen en tafel?
  • of lukt het lezen maar niet?
  • dat spelling maar niet lukt, ondanks het vele oefenen met de spellingregels?
  • of is deze leerling of heel dromerig of juist heel bewegelijk?
  • dat je leerling weinig zelfvertrouwen heeft of zelfs faalangstig is?

En weet je nog weinig tot niets over beelddenken? Dan raad ik je aan om mijn Webinar Challenge te volgen, want misschien is deze leerling wel een beelddenker!

Doe je mee? Meld je hier aan


Doe mee met de gratis Webinar Challenge op 24, 25 & 26 november 2020, elke avond van 19.30-20.30u en leer waarom het zo belangrijk is om meer te weten over beelddenken!

  • Wat is beelddenken precies?
  • Hoe herken je een beelddenker?
  • Wat kun je doen om een beelddenker te helpen in je praktijk of school?

In deze gratis webinar 3 daagse geef ik heel veel waarde weg, omdat ik heel graag samen met jouw hulp, heel veel beelddenkers weer plezier wil geven in het leren van nieuwe dingen. En door jou meer inzicht te geven over beelddenken, wat het is om een beelddenker te zijn en welke eerste stap je kunt zetten om deze kinderen te helpen, worden er weer een aantal beelddenkers meer gezien en geholpen!

Ja, ik wil meer leren over beelddenken!


reviews van facebook


Dankzij mijn korte trainingen van 8 sessies krijgen kinderen weer meer zelfvertrouwen en zijn ze meer gemotiveerd om te leren!

Het is zo leuk om hem zo’n plezier te zien hebben in nieuwe dingen leren. Dat is een tijd geleden. (Regina Kooij)

Er zijn meer beelddenkers dan je in eerste instantie zou vermoeden. En daarom heb ik jouw hulp nodig!

Samen kunnen we heel veel beelddenkers weer plezier geven in het leren van nieuwe dingen!

Je eerste stap is meedoen aan dit 3daagse webinar!

Ik wil graag de Webinar Challenge volgen


STOP met dat stampen van hetzelfde! Het werkt niet bij beelddenkers!

In de Webinar Challenge kom jij te weten waarom en hoe het wel werkt bij beelddenkers. Ik vertel je ook meer over mijn online trainers-programma ‘Beelddenkers zijn fantastisch!’ met een mooie aanbieding (maar dat is maar een klein gedeelte hoor!). Ik hoop dat ik je dan zo enthousiast heb gemaakt, maar vooral ook bewust heb gemaakt van het belang om beelddenkers te herkennen en op een andere manier deze kinderen te begeleiden, dat jij ook een fantastische beelddenk-trainer wilt worden!

Wil jij ook deze reviews van ouders krijgen?

Het was bijzonder en inspirerend om te zien dat er ineens een wereld voor hem openging. Veel dingen, die hij eerst moeilijk vond en waar hij het liefst met een boog omheen liep, werden ineens veel duidelijker voor hem. Klokkijken, analoog en digitaal, leek wel abracadabra voor hem, maar door de sessies met Marije is hij de logica gaan zien.
[…] En misschien nog wel het fijnste voor hem, hij leerde in de sessies wat een beelddenker eigenlijk is en kreeg daardoor meer zelfvertrouwen op school. (Annemiek)

Schrijf je dan nu in voor deze 3 dagen


Voorstellen

Hoi, ik ben Marije Turel. Ik ben getrouwd met Don en samen hebben we 2 dochters (geboren in 2008 en in 2011).

Ik heb 12 jaar met heel veel plezier op verschillende scholen voor de klas gestaan voor verschillende (combinatie)groepen en hoogbegaafd onderwijs. Ik merkte dat mijn hart steeds meer uitgaat naar die kinderen die moeite hebben met leren. Daar wil ik hen bij helpen, zodat ze lekkerder in hun vel zitten. Ik wil deze kinderen inzicht geven in wat ze moeilijk vinden en hen leren hiermee om te gaan.

Toen ik mijn eigen praktijk begon stuitte ik op beelddenken en ik ontdekte dat er meer bij kwam kijken dan alleen maar ‘denken in plaatjes’. Ik merkte dat er nog veel onbekend is over beelddenken. Er kan zoveel makkelijker en sneller betere resultaten geboekt worden, als je maar weet hoe beelddenkers leren. En ik hoop daar veel hulp bij te krijgen van andere professionals, want ik kan het niet alleen!

Schrijf je in voor de Webinar Challenge en leer meer over beelddenken.

Inschrijven


*Belangrijk: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Reserveer dus snel jouw plekje.

P.S. Kun je er niet (alle avonden) bij zijn, meld je dan toch aan. Ik stuur elke dag de opname door.