Gratis ebook ‘Oefenbingo voor beelddenkers’.

Oefen het automatiseren! En ontvang elke maand de nieuwsbrief met informatie en tips over beelddenken.

Download het e-book

Kinderen

…. leren op verschillende manieren. Merkt u dat uw kind niet lekker in z’n vel zit en daardoor zich niet goed kan concentreren of leren niet leuk vindt? Blijven die tafels maar niet hangen of heeft u het idee dat er meer inzit dan wat de resultaten laten zien? Heeft je kind dyslexie of is je kind (hoog)begaafd en lukt het leren niet? Tijdens een kosteloos en vrijblijvend gesprek komen we erachter hoe problemen zijn ontstaan en welk traject het beste bij uw kind past om deze problemen aan te pakken.

De begeleiding kan individueel of in een klein groepje zijn. Er wordt met veel praktische oefeningen gewerkt, die thuis en/of op school ingezet kunnen worden. Omdat samenwerking belangrijk is met ouders/school, zal er regelmatig een verslag toegestuurd worden met de vorderingen en ontwikkelingen van uw kind. Mijn advies is om dit verslag ook naar de leerkracht van uw kind te sturen.

Naast de begeleiding voor kinderen biedt Tureluurs Educatie ook workshops, trainingen en lezingen voor ouders en scholen.


Training beelddenken

‘Mijn kind is altijd te laat. Dochterlief onthoudt maar niet wat ze ‘s morgens allemaal moet doen voor schooltijd. Mijn zoon kan de keertafels maar niet onthouden, maar hij kan heel goed rekenen.’ Misschien is je kind wel een beelddenker.

Lees meer

Training SLiM leren & plannen

Is je kind (te) lang bezig met huiswerk maken en denk je dat dat effectiever kan? Weet je kind niet hoe hij of zij moet beginnen met het maken van huiswerk? Geen zin en doet je kind niets thuis? Steeds maar weer ruzie over het maken van het huiswerk en de cijfers?

lees meer

Training SLiM naar de Brugklas

Stel je voor dat….jouw kind goed voorbereid naar de middelbare school gaat. Dat hij/zij weet wat er gaat veranderen en zich daardoor zekerder voelt.  Dat jouw kind een planning kan maken en hierdoor een goede start kan maken…

lees meer

Training werkgeheugen

‘Mijn kind vergeet vaak wat hij ook al weer moest doen of halen. Mijn dochter heeft moeite met het onthouden van meerdere opdrachten. Mijn zoon kan zich maar kort concentreren.‘ Wellicht helpt een training werkgeheugen hierbij.

Lees meer

Training Mindset/Talenten

‘Ik kan dit toch niet! Ik geef het op. Ik ben toch niet goed in het vak, want ik haal altijd een slecht cijfer. Anderen kunnen alles beter dan ik.‘ Gedachten van en kind met een fixed mindset. Wil je weten hoe je kind kan leren groeidenken?

Lees meer

Training Executieve functies

Kinderen die niet snel kunnen starten met hun taak. Die snel boos worden of moeite hebben met veranderingen. Die moeite hebben met de tijd, planning of organisatie. Daar, waar jouw kind moeite mee heeft, gaan we aan werken.

Lees meer

Begeleiding op maat

Wanneer een kind meer nodig heeft dan de school kan bieden, kan ik het kind begeleiden op school. Of is uw kind een beelddenker, maar kan ook wel wat lessen mindset gebruiken? Samen kunnen we een traject op maat samenstellen.

Lees meer